Close

Verzend met uw eigen bpost, DHL & DPD contract en profiteer van alle SendCloud voordelen

Uw eigen contract met bpost

DHL of DPD

Bespaar veel tijd, kosten

en ben groeibestendig

Betaal een kleine 

vergoeding per pakket

Verzend met meerdere vervoerders tegelijk

Onze nieuwste feature: het retourportaal

Maak het retourproces voor  klanten makkelijker door een eigen retouromgeving op te zetten.

Een goede retour oplossing is voor elke webshop relevant. SendCloud maakt de retourmodule mogelijk waarbij u een eigen retouromgeving op kunt zetten. Hiermee kunnen klanten een extra service bieden. Het  gehele proces wordt zowel voor uw webshop als de klant  makkelijker.  De retourzendingen ziet u eenvoudig in één retouroverzicht.  Handmatige retourlabels aanmaken en meesturen is verleden tijd, de labels kunnen namelijk automatisch worden aangemaakt.

Het is mogelijk om in één oogopslag de status van uw zendingen in te zien. Wanneer u zich heeft aangemeld bij SendCloud ziet u alle zendingen in een overzicht in de SendCloud app. 

SendCloud biedt plugins voor alle populaire webwinkel systemen. Tevens kunt u gebruik maken van de API en met verschillende vervoerders verzenden.

Webshop integratie

Profiteer van alle SendCloud voordelen met uw eigen contract

Klantcommunicatie

Verzenddashboard

Alle klanten ontvangen automatisch een Track en Trace email in de huisstijl van uw webshop(s).  De mail is beschikbaar in verschillende talen. Ideaal voor internationale ambities.

Lokaal, nationaal en internationaal verzenden via één platform. Internationaal verzenden? Print automatisch ingevulde douaneformulieren.

Met de retourmodule maakt de klant in 5 eenvoudige stappen een retourlabel aan. Alle retourzendingen ziet u daarmee in één retouroverzicht.

Wereldwijd verzenden

Retourportaal

Verkoopt u bijvoorbeeld ook via Amazon, Bol.com of een ander kanaal? Integreer al uw orders centraal via SendCloud.

Meerdere verkoopkanalen

Via SendCloud importeert u eenvoudig alle verzendgegevens. Ook deze gegevens worden gelijk weergegeven in het verzendoverzicht. Daarnaast is het ook mogelijk om handmatig een verzending aan te maken. Ook dit gaat erg eenvoudig en is nog steeds kostenbesparend. Zodra  het verzendlabel is aangemaakt, wordt er direct een track en trace nummer aangemaakt. Nu kan het verzendlabel uitgeprint worden.

Gemakkelijk orders integreren via SendCloud

Meer informatie over SendCloud? 

© 2013–2016 SendCloud | Contact | Inloggen